nieuws

Schoonmaakmiddelen voor de fiets van WD-40

Retailing

Schoonmaakmiddelen voor de fiets van WD-40

WD-40 heeft diverse schoonmaakmiddelen om het stof, vuil en roest van de afgelopen winter van de fiets te verwijderen: het frame, de velgen en de spaken moeten flink worden ingespoten. Naast de grote oppervlakken is WD-40 ook geschikt voor het reinigen van kabels en andere onderdelen als de bagagedrager en de bel. Ook de vuile ketting kan hiermee prima worden schoongemaakt.

 


WD-40 heeft diverse schoonmaakmiddelen om het stof, vuil en roest van de afgelopen winter van de fiets te verwijderen: het frame, de velgen en de spaken moeten flink worden ingespoten. Naast de grote oppervlakken is WD-40 ook geschikt voor het reinigen van kabels en andere onderdelen als de bagagedrager en de bel. Ook de vuile ketting kan hiermee prima worden schoongemaakt.

Een druppel WD-40 zorgt er ook voor dat het slot weer probleemloos open- en dichtgaat.
Willen na de winter het zadel en het stuur niet meer omhoog? Dankzij de uitstekende capillaire werking kruipt WD-40 in de kleinste tussenruimten en maakt op deze manier ook deze onderdelen weer los. En ook de vastgeroeste schroeven van de zijwieltjes kunnen met de praktische bus in een handomdraai worden losgemaakt.

Smeren en onderhouden

Een dunne laag WD-40 voorkomt tegelijkertijd nieuwe roest en voorkomt dat vuil achterblijft.
Het spuitrietje is vast onderdeel van de gepatenteerde sproeikop en kan voor de behandeling van kleine oppervlakken worden uitgeklapt. Wie een groot oppervlak wil behandelen, klapt het gewoon weer in.

De WD-40 bus met Smart is in twee varianten verkrijgbaar: een de 450 ml bus en een 300-ml-bus.

Reageer op dit artikel