nieuws

René van Linden van Bike Totaal Van Linden winnaar Spot de Sparta kopie

Retailing

René van Linden van Bike Totaal Van Linden winnaar Spot de Sparta kopie

De winnende tip van de campagne ‘Spot de Sparta kopie’ is afkomstig van Bike Totaal Van Linden uit Oisterwijk. René van Linden ontvangt binnenkort uit handen van rayonmanager Derk Beck de waardecheque voor het weekendje weg dat Sparta als prijs ter beschikking heeft gesteld. Op het mailadres kopie@sparta.nl komen nog altijd de nodige tips binnen.

 

APELDOORN – De winnende tip van de campagne ‘Spot de Sparta kopie’ is afkomstig van Bike Totaal Van Linden uit Oisterwijk. René van Linden ontvangt binnenkort uit handen van rayonmanager Derk Beck de waardecheque voor het weekendje weg dat Sparta als prijs ter beschikking heeft gesteld. Op het mailadres kopie@sparta.nl komen nog altijd de nodige tips binnen.

“Een teken dat de vakhandel originaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. De oogst is opmerkelijk te noemen. Onder de tips zaten enkele tientallen zeer bruikbare tips”, aldus Marco Kalden namens Sparta. Waar mogelijk hebben die ook tot actie bij Sparta geleid. “Een aantal producten is uit de handel genomen. Een ander deel is visueel dusdanig aangepast dat de gelijkenis met het Sparta ontwerp is weggenomen.”

Misleiding van de consument

De laatste groep inzendingen had betrekking op commerciële acties of typebenamingen waarbij onterecht gebruik werd gemaakt van de populaire Sparta modellen. Daar wat het misleiding van de consument tot gevolg heeft gehad heeft de Reclame Code Commissie ingegrepen.

“We hebben ook de nodige komische inzendingen ontvangen. Van volledige productcatalogi tot een op stoomkracht aangedreven fiets. Maar niets is ons te gek. Dus blijf ons via kopie@sparta.nl vooral bestoken met namaakfietsen en anderen die willen meeliften op de inspanningen van Sparta”, geeft Kalden aan.

Reageer op dit artikel