nieuws

PostNL gaat met eigen Postbike in fietsverkoop

Retailing

PostNL gaat met eigen Postbike in fietsverkoop

PostNL introduceert de fiets Postbike. Op de webshop van PostNL, KadoWereld, wordt de Postbike nu met een korting van € 150,- aangeboden voor € 449,-. Een elektrische Postbike kost € 999,-. PostNL presenteert de fietsen als degelijke, tegen weer en wind bestendige, echte Nederlandse fietsen.

 

DEN HAAG – PostNL introduceert de fiets Postbike. Op de webshop van PostNL, KadoWereld, wordt de Postbike nu met een korting van € 150,- aangeboden voor € 449,-. Een elektrische Postbike kost € 999,-. PostNL presenteert de fietsen als degelijke, tegen weer en wind bestendige, echte Nederlandse fietsen.

Momenteel zendt Postnl een commercial uit over de Postbike op verschillende televisiezenders. In de commercial fietst een vrouw in een rode jas in de regen op de Postbike en komt vervolgens als een verzopen kat bij haar huis aan (zie de video onderdaan dit artikel).

Facebook ‘Like’-actie

Als mensen de Postbike ‘liken’ op de Facebookpagina van PostNL, maken ze kans op de Original Postbike ter waarde van € 599,- of een van de luxe picknickmanden. Eerder heeft PostNL op Facebook een actie gehouden waarbij Facebookgebruikers de Postbike in Amsterdam moesten vinden. Wie de fiets vond, mocht hem houden. De fiets stond op de Herengracht 403 en Merel Funke was de gelukkige winnares (foto rechts).

Naast de online acties heeft POSTNL ook nog een ‘gratis’-actie. Bij aankoop van een nieuwe Postbike krijgt men een gratis fietsmand cadeau.

Reageer op dit artikel