nieuws

Op bezoek bij Marc Ermens Fietsen: Tweewielerwinkel van het Jaar 2012

Retailing

Op bezoek bij Marc Ermens Fietsen: Tweewielerwinkel van het Jaar 2012

De 15e editie van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing is gewonnen door Marc Ermens Fietsen uit Oploo. De fietswinkel van Marc en Miranda Ermens werd tijdens BOVAG Branchedag gisteren in het Cinemec in Ede, officieel uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Marc Ermens kreeg vanochtend al veel reacties op zijn overwinning.

 

EDE – De 15e editie van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing is gewonnen door Marc Ermens Fietsen uit Oploo. De fietswinkel van Marc en Miranda Ermens werd tijdens de BOVAG Branchedag in het Cinemec in Ede gisteren, officieel uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2012.

Marc Ermens kreeg vanmorgen al veel reacties op zijn overwinning: “De mailbox loopt over. Op Facebook hebben we foto’s gezet van een serenade die we kregen bij thuiskomst. Vanmorgen rijen voor de deur met taarten. Vanmorgen zijn we al naar de radio geweest met gebak. Het is geweldig.  En toch zijn ze ‘gewoon aan het werk’. Er zijn zelfs al weer fietsen verkocht vanmorgen.”

 

 

 

Reageer op dit artikel