nieuws

Non Stop Webshops in e-bikes

Retailing

Non Stop Webshops in e-bikes

De mensen achter Non Stop Webshops, Buffalo skelters en www.30000fietsonderdelen.nl zijn gestart met de (internet)verkoop van elektrische fietsen. Barnevelder Maas van Beek, UCI werelduurrecordhouder achter de derny, is door alles wat met ‘trappers’ te maken heeft uitermate geboeid.

BARNEVELD – De mensen achter Non Stop Webshops, Buffalo skelters en www.30000fietsonderdelen.nl zijn gestart met de (internet)verkoop van elektrische fietsen. Barnevelder Maas van Beek, UCI werelduurrecordhouder achter de derny, is door alles wat met ‘trappers’ te maken heeft uitermate geboeid.

Vijftien jaar geleden veroverde hij onder de naam Buffalo een belangrijk deel van de trapskeltermarkt en twee jaar geleden zette hij samen met zijn compagnon Johnny van der Stouwe een netwerk van white label webshops op voor fietsendealers onder de naam Non Stop Webshops. Wat dat laatste betreft, heeft Maas in die twee jaar ervaren dat dealers hier zijn vaak nog niet klaar voor zijn of te weinig tijd hebben om campagnes te voeren voor hun eigen webshop. Maas: “Dat is jammer, want het is absoluut een must om bekendheid en omzet te verkrijgen met je eigen webshop.”

Eigen webshop ook succesvol met scooteronderdelen
“Erg positief is wel dat onze eigen shop www.30000fietsonderdelen.nl na een half jaar steeds meer omzet scoort. Deze internetwinkel staat hoog bij Google en vele andere links in de rangorde met het zoekwoord ‘fietsonderdelen’. In deze shop staan inmiddels ook tienduizenden scooteronderdelen en gereedschappen die ook steeds beter worden gevonden en verkocht,” zegt Maas.

Maas van Beek verkoopt alleen e-bikemerken die door FietsNED en andere dropshippers gratis aan huis worden afgeleverd, met de voorwaarde erbij van 1 jaar gratis service door de leveranciers.

Reageer op dit artikel