nieuws

Nieuwe algemeen directeur Halfords Nederland

Retailing

Nieuwe algemeen directeur Halfords Nederland

De Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group deelt mede dat de heer P-J Stormmesand (50) met ingang van heden is benoemd tot Algemeen Directeur van dochteronderneming Halfords Nederland.

 

MAASTRICHT – De Raad van Bestuur van Macintosh Retail Group deelt mede dat de heer P-J Stormmesand (50) met ingang van heden is benoemd tot Algemeen Directeur van dochteronderneming Halfords Nederland.

Peter-Jan Stormmesand heeft ruime ervaring in de Automotive wereld, waarin hij sinds 1983 in verschillende commerciële functies werkzaam is. Zijn laatste functie was Directeur bij Brezan.Vergroten van de opbrengst per meter


De heer Stormmesand gaat uitvoering geven aan het business plan van Halfords en de versterking van de positie van Halfords als leidende speler in de Nederlandse markt voor fietsen en fiets- en autoaccessoires. Onderdeel daarvan vormt onder meer het vergroten van de opbrengsten per meter door toevoeging van aanpalende, versterkende assortimenten.

De heer Stormmesand zal ook ondersteuning verlenen aan het verkoopproces van Halfords.

Reageer op dit artikel