nieuws

Minitools BBB meervoudig testwinnaar

Retailing

Minitools BBB meervoudig testwinnaar

Augusta Benelux heeft met de BBB minitools diverse overwinningen behaald in testen van nationale en internationale bladen. De BBB MaxiFold L was testwinnaar bij Cycling Active en Fiets en kreeg de ‘Big Value’ award in de test van Mountain Biking UK. De MicroFold XXL was testwinnaar in What Mountainbike en het Noorse Terrengsykkel.

De BBB MaxiFold L is een hoogwaardige minitool met een duurzame aluminium case, die dankzij de vormgeving en de afwerking prettig in de hand ligt. Met 14 functies kunnen vrijwel alle reparaties aan de fiets worden uit gevoerd. Een dubbele inbusbout zorgt ervoor dat de tool tijdens het gebruik niet los gaat.

De 14 functies: inbussleutels: 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 en 8 mm, kruiskop- en platte schroevendraaier, T25 torx, bandenlichters, spakenspanners, kettingpons.


MaxiFold L, BTL-41L, adviesverkoopprijs € 19,95

 

MicroFold XXL

De BBB MicroFold XXL is een compacte minitool. De aluminium case van deze uit twee hoofddelen bestaande tool is voorzien van een rubber coating. Deze coating beschermt niet alleen het gereedschap en voorkomt krassen op andere fietsonderdelen, maar ligt hierdoor ook heel prettig in de hand.

De 20 functies: inbussleutels: 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 en 8 mm, T25 torx, PH1- en PH2-kruiskopschroevendraaiers, platte schroevendraaier, kettingpons, bandenlichters, ringsleutels van 8, 9 en 10 mm en spaaksleutels van 3,2, 3,3 en 3,5 mm.


MicroFold XXL, BTL-42XXL, adviesverkoopprijs € 29,95.

Reageer op dit artikel