nieuws

Meer faillissementen: Gro-Bikes en Mulder, Winschoten

Retailing

Meer faillissementen: Gro-Bikes en Mulder, Winschoten

Afgelopen 17 januari is Mulder Tweewielercenter Winschoten BV handelend onder de naam Mulder Tweewielercenter te Winschoten door de rechtbank in Groningen failliet verklaard. Mulder Tweewielercenter was gevestigd aan de Nassaustraat 88 in Winschoten. Als curator was aangesteld mr. J.J. van der Molen.

 

WINSCHOTEN – Afgelopen 17 januari is Mulder Tweewielercenter Winschoten BV handelend onder de naam Mulder Tweewielercenter te Winschoten door de rechtbank in Groningen failliet verklaard. Mulder Tweewielercenter was gevestigd aan de Nassaustraat 88 in Winschoten. Als curator was aangesteld mr. J.J. van der Molen.

De winkel besloeg 2.000m” en Mulder voerde onder meer Koga, Batavus en Gazelle. Inmiddels is de voormalige eigenaar Rijkwerd Mulder van Mulder Tweewielercenter met een nieuwe zaak gestart op een andere locatie in Winschoten. “Het was geen probleem om een nieuwe onderneming te starten snel na het faillissement”, vertelt Rijkwerd Mulder van Mulder2Wielers.

Faillissement aangevraagd door Intersens en Azor Bike

De rechtbank is Assen heeft eergisteren 21 februari de firma Gro-Bikes uit Klazienaveen failliet verklaard. Gro-Bikes was groothandel in fietsen en onderdelen. Het bedrijf richtte zich voornamelijk op leveringen aan de Duitse vakhandel. Het faillissement was aangevraagd door de toeleveranciers Intersens en Azor Bike. Als curator is aangesteld mr. A. Veenstra.

Reageer op dit artikel