nieuws

Kettingspray Xtreme van Innotech

Retailing

Kettingspray Xtreme van Innotech

Innotech komt met een nieuwe kettingspray, de 107 High Tech Xtreme. Deze spray smeert en beschermt de ketting onder de meeste barre omstandigheden en zorgt voor een lichte tred en een soepel wisselen van versnellingen.

 

MAASBOMMEL – Innotech komt met een nieuwe kettingspray, de 107 High Tech Xtreme. Deze spray smeert en beschermt de ketting onder de meeste barre omstandigheden en zorgt voor een lichte tred en een soepel wisselen van versnellingen.

De 107 Xtreme van Innotech is te gebruiken als aanvulling op de 105 kettingspray van Innotech. De 105 reinigt, smeert en beschermt, de 107 zorgt volgens Innotech voor een extra smeerfilm die de ketting maximaal beschermt.

Ook onder modderige omstandigheden, bij het mountainbiken bijvoorbeeld, zorgt de 107 Xtreme spray voor een lichte tred, makkelijk schakelen en beschermt tegen roestvorming. De spray smeert en beschermt ook bij regen, sneeuw, ijs en pekel.

De 107 Xtreme spray is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml met een adviesverkoopprijs van €13,50 (inclusief penseel) en in een combinatieverpakking met de Innotech 105 van 200ML (inclusief penseel) met een adviesprijs van €24,50.

Reageer op dit artikel