nieuws

Kester2Wielers opent nieuwe winkel met modeshow

Retailing

Kester2Wielers opent nieuwe winkel met modeshow

Kester2Wielers in Wateringen opende op zaterdag 24 maart de deuren van haar nieuwe winkel aan de Herenstraat 71. Tijdens de opening was er een spetterende modeshow, voor de kids gratis ijsjes en voor de volwassen een espressobar. De winkel werd tijdens de openingsdag druk bezocht. In het meinummer van Tweewieler een uitgebreid verslag van deze moderne, strakke fietsen winkel met veel aandacht voor lifestyle. Hieronder ziet u een leuke video-impressie van de bijzondere modeshow.

 

WATERINGEN – Kester2Wielers in Wateringen opende op zaterdag 24 maart de deuren van haar nieuwe winkel aan de Herenstraat 71. Tijdens de opening was er een spetterende modeshow, voor de kids gratis ijsjes en voor de volwassen een espressobar. De winkel werd tijdens de openingsdag druk bezocht. In het meinummer van Tweewieler een uitgebreid verslag van deze moderne, strakke fietsen winkel met veel aandacht voor lifestyle. Hieronder ziet u een leuke video-impressie van de bijzondere modeshow.

Reageer op dit artikel