nieuws

Introductie Bike Totaal Retail Platform op FietsVak

Retailing

Introductie Bike Totaal Retail Platform op FietsVak

Het Bike Totaal Retail Platform is een van de nieuwe diensten die Bike Totaal tijdens de FietsVak 2012 introduceert. Dit platform is een uitbreiding op het bestaande intranet waarop Bike Totaal B.V. nieuwe diensten zoals de Bike Totaal Servicepas, het Bike Totaal Fietspaspoort, het Bike Totaal Bromfietspaspoort en de nieuwe Bike Totaal ondernemerswebsite met geïntegreerde webshop beschikbaar stelt voor haar ondernemers.

 

Het Bike Totaal Retail Platform is een van de nieuwe diensten die Bike Totaal tijdens de FietsVak 2012 introduceert. Dit platform is een uitbreiding op het bestaande intranet waarop Bike Totaal B.V. nieuwe diensten zoals de Bike Totaal Servicepas, het Bike Totaal Fietspaspoort, het Bike Totaal Bromfietspaspoort en de nieuwe Bike Totaal ondernemerswebsite met geïntegreerde webshop beschikbaar stelt voor haar ondernemers.

Met deze geautomatiseerde diensten faciliteert Bike Totaal B.V. de aangesloten ondernemers om uit naam van de ondernemer de consument optimale service te bieden. Op de stand zijn de zogeheten Bike Totaal succesfactoren te zien zoals de Bike Totaal winkelscan, Bike Totaal winkelmonitor, individueel marketingplan en Bike Totaal exclusief. Uiteraard zijn ook de nieuwe exclusieve modellen voor 2012 te bewonderen.

Consument verwacht 24-uurs service
Service en klantvriendelijk personeel zijn de belangrijkste factoren waar Bike Totaal door de consument op wordt beoordeeld tijdens de Beste Winkelketenverkiezing. De consument van morgen verwacht dat Bike Totaal 24/7 klaarstaat om aan zijn verwachtingen te voldoen. Om in deze behoefte van de consument te voorzien heeft Bike Totaal het Bike Totaal Retail Platform geïntroduceerd.
De Bike Totaal stand in is te vinden in hal 8, nr. 121.

 

Reageer op dit artikel