nieuws

Herman de Boer voorzitter RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers

Retailing

Herman de Boer voorzitter RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers

Herman de Boer is benoemd tot nieuwe voorzitter van RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers. De Boer is al enkele jaren actief als bestuurslid binnen dezelfde afdeling. Hij volgt Erik Oberink op.

 

AMSTERDAM – Herman de Boer is benoemd tot nieuwe voorzitter van RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers. De Boer is al enkele jaren actief als bestuurslid binnen dezelfde afdeling. Hij volgt Erik Oberink op.

RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers behartigt de belangen van zowel importeurs van motoren, motorscooters, brom- en snorfietsen als van importeurs, grossiers en producenten van de daarbij behorende accessoires zoals banden, helmen, kleding, olie- en smeermiddelen, onderdelen, werkplaatsinrichting en –gereedschappen. De afdeling is één van de vijf afdelingen van RAI Vereniging, de branche vereniging van fabrikanten en importeurs van wegvervoermiddelen.

De Boer (1959) is co-owner van Pinlock, producent van innovatieve anticondens systemen voor onder andere motorhelmen en van Area202 Innovation BV, leverancier van sportscams en daardoor goedbekend in de gemotoriseerde tweewielerbranche.

Verder is Herman de Boer voorzitter van de RvC van IASO backup technology BV en bestuurslid van ID-NL innovations. Het bestuur van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers is tot deze keuze gekomen vanwege de relatieve onafhankelijkheid van De Boer van een motor, bromfiets of snorfietsmerk en zijn ruime ervaring met en sterke hang naar innovatie. Twee kenmerken die volgens het bestuur de GT-sector in deze tijd goed van dienst kunnen zijn.

Reageer op dit artikel