nieuws

Hans Lemmens Tweewielers werkt samen met FietsDirectPlan

Retailing

Hans Lemmens Tweewielers werkt samen met FietsDirectPlan

Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is een samenwerking aangegaan met FietsDirectPlan, de financieringsmaatschappij voor fietsen. Klanten van Hans Lemmens kunnen nu de aankoop van een fiets financieren en deze gespreid betalen.

 

CUIJK – Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk is een samenwerking aangegaan met FietsDirectPlan, de financieringsmaatschappij voor fietsen. Klanten van Hans Lemmens kunnen nu de aankoop van een fiets financieren en deze gespreid betalen.

De samenwerking met FietsDirectPlan gaat voor Hans Lemmens Tweewielers verder dan alleen het aanbieden van de mogelijkheid tot gespreid betalen. Binnenkort kunnen klanten op de website van Hans Lemmens zelf een financiering en het bijbehorende maandbedrag berekenen, aanvragen en betalen.

Voor dealers met een webshop heeft FietsDirectPlan tools ontwikkeld die te koppelen zijn in de webshop, zodat ook bij online aankopen de mogelijk van gespreid betalen aangeboden kan worden.

Voor Hans Lemmens is de samenwerking met FietsDirectPlan een kwestie van met de tijd meegaan. “Voor ons is het een extra service die we klanten aan kunnen bieden. Daar moet je als moderne tweewielerzaak naar blijven zoeken.”

Reageer op dit artikel