nieuws

ENRA winnaar bij Bike Totaal

Retailing

ENRA winnaar bij Bike Totaal

In een heuse boksring moesten de 14 contractleveranciers tijdens de Bike Totaal Sales Kick Off gisteren de ondernemers van Bike Totaal duidelijk maken wat hun sterke punten zijn. Met stemkastjes konden de dealers hun voorkeur aangeven. Uiteindelijk bleek ENRA de overall winnaar en won Batavus de oorkonde Beste Bike Totaal Leverancier in de categorie Fietsen en won BBB/Augusta de prijs in de categorie Onderdelen en Accessoires.

 

NIEUWEGEIN – In een heuse boksring moesten de 14 contractleveranciers tijdens de Bike Totaal Sales Kick Off gisteren de ondernemers van Bike Totaal duidelijk maken wat hun sterke punten zijn. Met stemkastjes konden de dealers hun voorkeur aangeven. Uiteindelijk bleek ENRA de overall winnaar en won Batavus de oorkonde Beste Bike Totaal Leverancier in de categorie Fietsen en won BBB/Augusta de prijs in de categorie Onderdelen en Accessoires.

Niemand minder dan tv presentatoren Karel van de Graaf en Susan Blokhuis leiden deze ‘Battle’ in goede banen. Vanuit de zaal konden de ondernemers kritische vragen stellen aan de vertegenwoordigers van de diverse merken. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Na de eerste vier rondes bleken Gazelle, ENRA, AGU en Augusta de meeste stemmen gekregen te hebben.

In een laatste finaleronde kwamen er twee winnaars uit de bus met beide 32% van de stemmen: ENRA vertegenwoordigd door directeur Douwe Boeijenga en Gazelle vertegenwoordigd door special accountmanager Erik Wierstra. Opgeteld bij de scores uit de leveranciersenquête kwam uiteindelijk ENRA als totaalwinnaar uit de bus.

Een groter podium voor leveranciers

Directeur Maarten de Vos wilde met deze battle leveranciers een groter podium geven om hun positieve punten voor het voetlicht te brengen. “Ik vond het fijn dat alle leveranciers de publieke confrontatie met de dealers aan durfden te gaan. Dat er af en toe een kritische vraag uit de zaal kwam is niet erg. Daar kan een leverancier zijn voordeel mee doen.”

’s Middags werden 300 BKS toetsen afgenomen en waren er diverse workshops over het Bike Totaal Fietspaspoort, de Servicepas en Bike Totaal Bodyscanning 5.0. Verder was er informatie over de nieuwe Bike Totaal website en webshop.

Reageer op dit artikel