nieuws

EK voor tweewielermonteurs

Retailing

EK voor tweewielermonteurs

De vierde editie van de Europacup for Twowheel Mechanics, het EK voor jonge tweewielermonteurs, heeft plaats op vrijdag 13 januari in de Berufsschule für Kfz-Technik in Wenen, Oostenrijk.

 

WENEN, Oostenrijk – De vierde editie van de Europacup for Twowheel Mechanics, het EK voor jonge tweewielermonteurs, heeft plaats op vrijdag 13 januari in de Berufsschule für Kfz-Technik in Wenen, Oostenrijk.

De Europacup is een wedstrijd, waarin beginnende fiets- en motorfietsmonteurs diverse praktijkopdrachten uitvoeren en beoordeeld worden bij de uitvoering ervan. De deelnemers komen uit onder meer Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Dit jaar wordt voor het eerst de European Twowheel Retailers’ Association (ETRA) officieel vertegenwoordigd door secretaris-generaal Annick Roetynck. De ETRA wil graag een rol spelen in de organisatie van toekomstige competities, om zo monteurs uit meer EU-landen te laten deelnemen. De Europacup for Twowheel Mechanics wordt georganiseerd door een Zwitserse handelsorganisatie en een Zwitsers trainingsinstituut.

Reageer op dit artikel