nieuws

Edwin Stappenbelt doorgestart

Retailing

Edwin Stappenbelt doorgestart

Tweewieler.nl meldde op 12 maart 2012 dat Bikeshop Stappenbelt in Zwolle gesloten was. Inmiddels heeft Edwin Stappenbelt een doorstart gemaakt en is hij klaar voor de toekomst.

 

ZWOLLE – Tweewieler.nl meldde op 12 maart 2012 dat Bikeshop Stappenbelt in Zwolle gesloten was. Inmiddels heeft Edwin Stappenbelt een doorstart gemaakt en is hij klaar voor de toekomst.

Het ondernemerspad van Edwin (42) is niet altijd over rozen gegaan. In 1993 nam hij Stappenbelt Zwolle van zijn vader over, maar raakte in 2003 in een faillissement door persoonlijke omstandigheden.

Winkel liep prima

“De winkel heeft altijd prima gelopen,” zegt Stappenbelt. “Zeker de laatste drie jaar. Vier jaar geleden hebben we de Fietsgroep Stappenbelt Zwolle opgericht die inmiddels 300 leden heeft, en de winkel is echt een gezellige plek waar men samenkomt om te gaan fietsen en te kletsen.”

De plannen voor een doorstart zijn nu concreet. “Ik heb nieuwe investeerders gevonden en die hebben alle vertrouwen in de doorstartplannen die ik heb.”

Fietsspeciaalzaak race en MTB

Stappenbelt heeft zijn fietsspeciaalzaak voor de racefietser en mountainbiker heropend aan de Betje Wolffstraat 1a te Zwolle.

Reageer op dit artikel