nieuws

Consumentenacties bij Bike Totaal

Retailing

Consumentenacties bij Bike Totaal

Bike Totaal opent het seizoen zoals gebruikelijk met een aantal leuke consumentenacties. Bijvoorbeeld de sudoku puzzel in de catalogus, waarmee klanten een ballonvaart voor vijf personen kunnen winnen. Invullen kan tot 29 april 2012.

 

AMERSFOORT – Bike Totaal opent het seizoen zoals gebruikelijk met een aantal leuke consumentenacties. Bijvoorbeeld

de sudoku puzzel in de catalogus

, waarmee klanten een ballonvaart voor vijf personen kunnen winnen. Invullen kan tot 29 april 2012.

Daarnaast heeft Bike Totaal weer een landelijke consumentenactie waarbij drie hotelovernachtingen voor twee personen worden weggegeven bij aankoop van een Bike Totaal-fiets in een speciale uitvoering.  Hierbij is er keuze uit 10.000 hotels wereldwijd, waarvan 98 hotels in Nederland.

Bike Totaal webshop bestellingen gratis bezorgd

In de maand maart worden Bike Totaal webshop bestellingen gratis thuisbezorgd. Met speciale kortingscodes wordt in april, mei en juni 10% korting op tassen/manden (april), fietspompen (mei) en fietscomputers (juni) gegeven. Klanten kunnen zich aanmelden voor de kortingscodes op www.biketotaal.nl/code. Voor het begin van de actieperiode wordt de kortingscode per e-mail toegestuurd.

Reageer op dit artikel