nieuws

Campagnolo introduceert EPS-dealers

Retailing

Campagnolo introduceert EPS-dealers

2012 is het jaar van Campagnolo EPS en daarom introduceren Campagnolo en ICC EPS-dealers. Deze selecte groep dealers uit Nederland en België worden via speciale EPS-workshops voorzien van alle technische kennis over het nieuwe elektronische schakelsysteem van Campagnolo. Ook stellen zij in hun winkels een EPS-testopstelling op, die klanten kunnen gebruiken om het elektronisch schakelen zelf te ervaren.

 

TERNEUZEN – 2012 is het jaar van Campagnolo EPS en daarom introduceren Campagnolo en ICC EPS-dealers. Deze selecte groep dealers uit Nederland en België worden via speciale EPS-workshops voorzien van alle technische kennis over het nieuwe elektronische schakelsysteem van Campagnolo. Ook stellen zij in hun winkels een EPS-testopstelling op, die klanten kunnen gebruiken om het elektronisch schakelen zelf te ervaren.

De workshops worden georganiseerd door International Cycle Connection (ICC), de Benelux-agent van Campagnolo, De deelnemende dealers krijgen na de workshop de testopstelling mee om die in de winkel te plaatsen. Deze opstelling bestaat onder meer uit een testfiets die is afgemonteerd met de volledige Campagnolo Record EPS-groep, Campagnolo Scirocco-wielen en een fietstrainer.

Campagnolo EPS zeer positief ontvangen door testrijders

Campagnolo Electronic Power Shift (EPS) werd eind 2011 geïntroduceerd door Campagnolo en uiterst positief ontvangen door de testrijders van de internationale fietsmagazines. In januari van dit jaar kregen consumenten in de Benelux voor het eerst de kans om met het systeem te rijden tijdens de Velofollies-fietsbeurs in Kortrijk. Ook daar waren de reacties waren zeer veelbelovend.

Dit wielerseizoen rijden de WorldTour-teams van Lotto-Belisol, Movistar en Lampre al met Record EPS. Het systeem zal naar verwachting binnenkort beschikbaar komen voor de consument. De adviesprijzen voor de consument zijn € 4.249,- voor Super Record EPS en € 3.499,- voor Record EPS.

Alle technische specificaties van Super Record EPS en Record EPS zijn te vinden op de speciale EPS-website van Campagnolo.

Reageer op dit artikel