nieuws

BOVAG spoort Postcoderij aan te stoppen met uitdelen fietsen

Retailing

BOVAG spoort Postcoderij aan te stoppen met uitdelen fietsen

BOVAG Fietsbedrijven maant de Nationale Postcodeloterij te stoppen met het op grote schaal weggeven van fietsen als wijkprijs. De brancheorganisatie doet vandaag in een brief een zeer dringend beroep aan de directie van de loterij. Vorige weekgaf de Postcodeloterij drieduizend fietsen weg in de Brabantse gemeente Drunen.”’De MKB-ers worden op deze manier kapot gemaakt”, aldus Paul de Waal, woordvoerder van BOVAG.

 

BUNNIK – BOVAG Fietsbedrijven maant de Nationale Postcodeloterij te stoppen met het op grote schaal weggeven van fietsen als wijkprijs. De brancheorganisatie doet vandaag in een brief een zeer dringend beroep aan de directie van de loterij. Vorige weekgaf de Postcodeloterij drieduizend fietsen weg in de Brabantse gemeente Drunen.”‘De MKB-ers worden op deze manier kapot gemaakt”, aldus Paul de Waal, woordvoerder van BOVAG.

”We willen zo snel mogelijk met de Postcodeloterij om de tafel, want dit kan zo niet langer. Er worden voortdurend op grote schaal fietsen weggegeven. Kies dan voor een samenwerkingsverband met de plaatselijke fietsretailers. Of geef een cheque weg”, zegt De Waal in een artikel op de site van de BOVAGkrant.

Vorig jaar publiceerden wij op deze site al een bericht over duizenden fietsen die in Enkhuizen en Schagen werden uitgedeeld. De betrokken dealers geven aan niet blij te zijn met de actie, maar probeerden met ludieke acties toch nog wat omzet binnen te schrapen.
In een artikel in het Brabants Dagblad geeft fietsdetaillist Eddy Fukkink aan dat hij bang is dat hij de komende tijd geen fiets meer kan verkopen. Hij heeft al afzeggingen binnen van bij hem gereserveerde fietsen. In dit artikel geeft de Postcodeloterij verder aan dat ze open staan voor een gesprek.

Bron: www.bovagkrant.nl, www.brabantsdagblad.nl

Reageer op dit artikel