nieuws

BOVAG presenteert nieuw dienstenpakket op Tweewielerbranchedag

Retailing

BOVAG presenteert nieuw dienstenpakket op Tweewielerbranchedag

BOVAG Fietsbedrijven heeft haar dienstenpakket volledig vernieuwd en afgestemd op de moderne consument en de moderne retailer. Het nieuwe dienstenpakket, met onder meer een VIP Lidmaatschap en een Koopwijzer voor e-bikes, wordt op 13 februari gepresenteerd tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag.

 

BUNNIK – BOVAG Fietsbedrijven heeft haar dienstenpakket volledig vernieuwd en afgestemd op de moderne consument en de moderne retailer. Het nieuwe dienstenpakket, met onder meer een VIP Lidmaatschap en een Koopwijzer voor e-bikes, wordt op 13 februari gepresenteerd tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag.

De BOVAG Koopwijzer voor elektrische fietsen is bedoeld om consumenten voor te lichten over het product Elektrische Fiets en om ze daarnaast op de meerwaarde van het BOVAG bedrijf te wijzen. Middels online filmpjes wordt eenvoudig uitgelegd hoe een elektrische fiets in elkaar zit en waar op gelet moet worden bij de aanschaf. De filmpjes zijn te zien via www.bovag.nl/fiets.

Uw gezicht in de filmpjes

BOVAG biedt tevens de mogelijkheid om de Koopwijzer films te personaliseren. Dit houdt in dat retailers op een vastgesteld moment tijdens de branchedag op een speciaal ingerichte filmset kort enkele teksten kunnen inspreken voor de camera. Het BOVAG-camerateam zal de opnames vervolgens in de bestaande filmpjes plaatsen waardoor het echt úw filmpjes worden. Op deze manier zien uw klanten dus ook uw gezicht in de filmpjes.

Dit pakket kost €59,95. Wie de BOVAG volgt op @bovagfiets of ‘liked’ op www.facebook.com/bovagfiets krijgt tien euro korting. Voor €49,95 worden alle 7 filmpjes gepersonaliseerd. Geïnteresseerden kunnen nog tot en met 3 februari 2012 contact opnemen met de BOVAG via Facebook of Twitter of een e-mail sturen naar fiets@bovag.nl.

Reageer op dit artikel