nieuws

Birzman wint IF Product Design 2012 Gold Award

Retailing

Birzman wint IF Product Design 2012 Gold Award

Birzman heeft een IF Product Design Gold 2012 Award gewonnen voor de ‘Specialist Wrench Set’, een professionele set gereedschappen uit het Birzman werkplaatsassortiment. Uit het juryrapport: ‘De mooie en ergonomisch gestylde ‘Specialist Wrench Set’ heeft alle eigenschappen en functies die nodig zijn in een professionele werkplaats.

 

APELDOORN – Birzman heeft een IF Product Design Gold 2012 Award gewonnen voor de ‘Specialist Wrench Set’, een professionele set gereedschappen uit het Birzman werkplaatsassortiment. Uit het juryrapport: ‘De mooie en ergonomisch gestylde ‘Specialist Wrench Set’ heeft alle eigenschappen en functies die nodig zijn in een professionele werkplaats.’

De comfortabele TPU grip van de gereedschappen zorgt er voor dat de monteur zorgeloos onderdelen zoals pedalen en trapassen monteert en demonteert. Alle sleutels zijn uit te breiden met een extra verlenger, zodat er meer kracht uitgeoefend kan worden.

De vierdelige ‘Specialist Wrench Set’ bevat een 15mm pedaalsleutel, een 9/10 speed kettingzweep, een bottom bracket sleutel en een cassette lockring tool en is speciaal ontwikkeld voor mountainbikes en racefietsen.

Reageer op dit artikel