nieuws

Biretco start met webshop voor Profile ondernemers

Retailing

Biretco start met webshop voor Profile ondernemers

Biretco lanceert op www.profiledefietsspecialist.nl een webshop met fietsartikelen. De webshop biedt een ruim assortiment aan fietsen, onderdelen, accessoires en handige tips & tricks. Verder is er een routeplanner beschikbaar.

 

BREDA – Biretco lanceert op www.profiledefietsspecialist.nl een webshop met fietsartikelen. De webshop biedt een ruim assortiment aan fietsen, onderdelen, accessoires en handige tips & tricks. Verder is er een routeplanner beschikbaar.

Willem Veenstra, directeur van Biretco: “In de fysieke winkels van Profile ‘de Fietsspecialist’ bieden we de klant complete service, het is logisch dat we deze lijn doortrekken naar de webshop. Service van toen combineren met de keuzevrijheid en de snelheid van nu: daar geloven wij heilig in. Samen met de ondernemers werken wij aan een volledig geïntegreerde consumentenbenadering, gezamenlijk geloven wij in het verrijken van onze bricks met de broodnodige clicks.”

Groot aanbod aan fietsartikelen

De webshop is klantvriendelijk ingericht en biedt een grote diversiteit aan fietsen. Van moederfiets en kinderfiets tot e-bike. Naast fietsen is er ook een groot aanbod aan fietsartikelen te vinden op www.profiledefietsspecialist.nl. “Fietsmanden en -tassen zijn in de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Wij verwachten een groot aantal bestellingen van dit type artikelen”, aldus Veenstra.

Profile ondernemer Henk Wind: “Het nieuwe platform is een goede en volledige aanvulling op de huidige verkoopkanalen, ik hoor regelmatig mijn klanten praten over online oriënteren en aankopen doen, het is fijn dat zij nu ook bij ons terecht kunnen. Ik ben blij dat ik aangesloten ben bij Biretco, op deze manier bundelen we de krachten en word ik als ondernemer ontlast.”

Eigen omgeving met tweedehands fietsen voor Profile ondernemers
Binnen het platform hebben de Profile ondernemers een eigen omgeving gekregen. In deze omgeving vindt de consument informatie over de winkel om de hoek. Ook hebben de ondernemers de mogelijkheid om de omgeving te beheren en een assortiment tweedehands fietsen toe te voegen. De tweedehandsfietsen worden op de hoofdnavigatie getoond en geëxporteerd naar hun marktplaats account.

Het coördineren en bewaken van de orderketen is in handen van S&H Productfulfilment in Moerdijk. S&H verzorgt de gehele orderketen, van voorraadbeheer tot uitlevering en van financiële afhandeling tot en met after-sales. Het systeem is zo ingericht om maximale keuzevrijheid ten aanzien van bestel- en uitleveropties te bieden en daarbij het gemak van online shoppen met de service van de Fietsspecialist te combineren.

Reageer op dit artikel