nieuws

Bikkel Bikes workshops goed bezocht

Retailing

Bikkel Bikes workshops goed bezocht

Fietsfabrikant Bikkel Bikes is het jaar goed begonnen door het geven van een zestal workshops aan de Bikkel dealers verspreid over Nederland en België. De workshop begon met een inleidend verhaal over de marktontwikkeling van de elektrische fiets. Vervolgens kwam het elektrisch gedeelte van de Bikkel Ibee uitgebreid aan bod en gingen de dealers aan de slag met een proefopstelling.

 

VALKENSWAARD – Fietsfabrikant Bikkel Bikes is het jaar goed begonnen door het geven van een zestal workshops aan de Bikkel dealers verspreid over Nederland en België. De workshop begon met een inleidend verhaal over de marktontwikkeling van de elektrische fiets. Vervolgens kwam het elektrisch gedeelte van de Bikkel Ibee uitgebreid aan bod en gingen de dealers aan de slag met een proefopstelling.

Via het door Bikkel Bikes ontwikkelde stappensysteem konden de dealers fouten in de proefopstelling opsporen en oplossen. ‘Meten is weten’ is het motto van technische dienst van Bikkel Bikes en dat moesten de dealers in de praktijk brengen. Dit praktijkonderdeel viel erg in de smaak bij de dealers volgens Bikkel Bikes. Aan het eind van de workshop kregen de dealers een certificaat mee naar huis als bewijs dat ze de Bikkel Workshop met goed gevolg hadden bijgewoond.

De laatste twee workshops werden op locatie in de fabriek in Nederweert gegeven. Opvallend was dat dealers uit heel Nederland naar deze locatie kwamen. Dealers toonden interesse in de fabriek en daarnaast konden ze de nieuwe frisse Bikkel Bikes collectie van 2012 aanschouwen.

Reageer op dit artikel