nieuws

Bikes & Stores al na drie maanden failliet

Retailing

Bikes & Stores al na drie maanden failliet

Slechts drie maanden na de start van Bikes & Stores hebben de investeerders zelf het faillissement aangevraagd van de winkelketen. Afgelopen dinsdag 7 februari heeft de rechtbank in Den Bosch Bikes & Stores (voorheen Breemangroep) failliet verklaard.

 

DEN BOSCH – Slechts drie maanden na de start van Bikes & Stores hebben de investeerders zelf het faillissement aangevraagd van de winkelketen. Afgelopen dinsdag 7 februari heeft de rechtbank in Den Bosch Bikes & Stores (voorheen Breemangroep) failliet verklaard.

Het einde van de Bikes & Stores groep komt slechts enkele dagen voordat de samenwerking met de retailketen Bikes & Retail van start zou gaan. “We zouden per 10 februari samen met Bikes & Stores een aantal activiteiten gezamenlijk gaan ondernemen”, vertelde Perry Jansen van Bikes & Retail zojuist. “Verder staan beide organisaties geheel los van elkaar. We hebben alleen een aantal gezamenlijke investeerders die overigens niet bij naam bekend willen worden.”

Het faillissement heeft betrekking op onderstaande winkels, het distributiecentrum en het organisatiekantoor:

Bikes & Stores Veldhoven BV
Bikes & Stores Helmond BV
Bikes & Stores Den Bosch BV
Bikes & Stores Wijchen BV
Bikes & Stores Uden BV
Bikes & Stores Groep BV
Bikes & Stores DiStributiecentrum BV

Afgelopen november werd de winkelketen Bikes & Stores gepresenteerd. Slechts twee van de vijf winkels zijn ingericht met de nieuwe huisstijl.

Reageer op dit artikel