nieuws

Bike Totaal team haalt ruim 30.000 euro binnen voor Alpe d’HuZes

Retailing

Bike Totaal team haalt ruim 30.000 euro binnen voor Alpe d’HuZes

Het Bike Totaal Zinvol op je zadel team heeft tijdens het sponsorevenement Alpe d’HuZes op donderdag 7 juni een topprestatie geleverd. De acht rijders van het Bike Totaal team hebben ruim 30.000 euro sponsorgeld opgehaald. Directeur Maarten de Vos van Bike Totaal reed vijf keer de berg op.

 

AMERSFOORT – Het Bike Totaal Zinvol op je zadel team heeft tijdens het sponsorevenement Alpe d’HuZes op donderdag 7 juni een topprestatie geleverd. De acht rijders van het Bike Totaal team hebben ruim 30.000 euro sponsorgeld opgehaald. Directeur Maarten de Vos van Bike Totaal reed vijf keer de berg op.

“Het was een onbeschrijfelijke ervaring; huilen, lachen en kapot gaan”, vertelt Maarten. “Tijdens de derde klim sloeg de vermoeidheid echt toe, maar we hebben ons er doorheen geslagen. De snelheid waarmee dit evenement is gegroeid laat goed zien hoe dichtbij kanker voor iedereen is. Daar werd je ter plekke ook behoorlijk bewust van. De vele emoties waren voelbaar, niet in de laatste plaats door de 25.000 supporters die iedereen omhoog schreeuwden.”

Recordbedrag sponsoractie

Het merendeel van het Bike Totaal team, bestaande uit eigenaren, medewerkers, familieleden en klanten van Bike Totaal winkels ging vijf keer de berg op en twee teamleden zelfs zes keer. De sponsoractie Alpe d’HuZes heeft in totaal nu al een recordbedrag van 28,5 miljoen euro opgebracht. Hiermee is de opbrengst van 2011, bijna 21 miljoen euro, ruimschoots overtroffen.

Het definitieve bedrag wordt op 7 oktober, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Heineken Music Hall, bekendgemaakt. Er deden in totaal 8.000 deelnemers mee aan de Alpe d’HuZes.

Reageer op dit artikel