nieuws

Bike Totaal is partner van www.fietsenmetelkaar.nl

Retailing

Bike Totaal is partner van www.fietsenmetelkaar.nl

Bike Totaal is voor het komende jaar exclusief partner van fietsenmetelkaar.nl. Op deze website kunnen fietsliefhebbers in contact komen met mensen uit de eigen omgeving om samen fietstochten te gaan maken.

 

AMERSFOORT – Bike Totaal is voor het komende jaar exclusief partner van fietsenmetelkaar.nl. Op deze website kunnen fietsliefhebbers in contact komen met mensen uit de eigen omgeving om samen fietstochten te gaan maken.

Op www.fietsenmetelkaar.nl kan gezocht worden op bijvoorbeeld leeftijd, soort fietser (recreatief of sportief) en afstand, om zo een ‘passende’ fietser te vinden om fijne fietstochten mee te beleven. Leden kunnen daarnaast ook activiteiten organiseren, reacties plaatsen in het gastenboek van andere fietsers en met elkaar praten via een forum.

Bike Totaal is komend jaar exclusief partner van www.fietsenmetelkaar.nl. Op de website staan daarom ook tips van de Bike Totaal vakman en speciale acties voor leden. Men kan zich daar ook inschrijven voor de Bike Totaal e-mail nieuwsbrief.

Reageer op dit artikel