nieuws

Bike Totaal introduceert Bike Totaal Instore TV

Retailing

Bike Totaal introduceert Bike Totaal Instore TV

Bike Totaal introduceert, in samenwerking met Notice Branded Media, Bike Totaal Instore TV voor al haar ondernemers.

 

AMERSFOORT – Bike Totaal introduceert, in samenwerking met Notice Branded Media, Bike Totaal Instore TV voor al haar ondernemers.

“Het Bike Totaal Instore TV programma zorgt voor een professionele en mooie uitstraling in de winkel. Het tonen van producten, acties en foldervertalingen die passen bij de tijd van het jaar zal impact hebben op de merkbekendheid, merkbeleving en resulteert in extra verkoopprikkels bij de consument,” aldus Hans de Boer van Notice Branded Media.

Bike Totaal Instore TV toont klant serviceaanbod

Jeroen Schrijver, Commercieel manager van Bike Totaal, ziet grote voordelen van het systeem: “Instore TV biedt een mooie gelegenheid om de klant ons brede serviceaanbod te tonen terwijl hij even staat te wachten bij de kassa. Bike Totaal Instore TV geeft de contractleveranciers de gelegenheid om specifieke informatie te tonen in de winkel, om juist daar de doelgroep te bereiken op het fysieke punt waar ongeveer 70% van de aankoopbeslissingen worden genomen.”

De inhoud van de Bike Totaal Instore TV reclame kan direct online aangepast worden aan de actualiteit. Dit wordt ingeregeld op het hoofdkantoor van Bike Totaal, de ondernemer hoeft hier niets voor te doen. Het ook mogelijk om lokale acties of informatie toe te laten voegen, zodat het ook aan te passen is aan de lokale actualiteiten.

Reageer op dit artikel