nieuws

Bike Totaal en Fietsdigitaal gaan intensiever samenwerken

Retailing

Bike Totaal en Fietsdigitaal gaan intensiever samenwerken

Fietsdigitaal is per 1 januari 2012 volledig geïntegreerd in de Bike Totaal websites. Op de landelijke websites www.biketotaal.nl, www.raleigh.nl en op de nieuwe ondernemerswebsites kan het actuele aanbod tweedehands fietsen en scooters getoond worden. Ook is het mogelijk gemaakt om de actuele voorraad nieuwe fietsen en scooters via deze koppeling te publiceren op de lokale Bike Totaal ondernemerssites.

 

AMERSFOORT – Fietsdigitaal is per 1 januari 2012 volledig geïntegreerd in de Bike Totaal websites. Op de landelijke websites www.biketotaal.nl, www.raleigh.nl en op de nieuwe ondernemerswebsites kan het actuele aanbod tweedehands fietsen en scooters getoond worden. Ook is het mogelijk gemaakt om de actuele voorraad nieuwe fietsen en scooters via deze koppeling te publiceren op de lokale Bike Totaal ondernemerssites.

De consument raadpleegt steeds vaker de Bike Totaal website om een tweedehands fiets te zoeken. Het actief promoten van de tweedehands voorraad zorgt voor een goede doorstroming. Via Fietsdigitaal kunnen fietsen en scooters eenvoudig ingevoerd worden waarna de fietsen en scooters op meerdere websites worden gepubliceerd.

Betere doorstroming van de voorraad

Ook fietsen van niet-contractleveranciers van Bike Totaal worden zo wel op de ondernemerswebsite getoond. Met deze dienst beantwoordt de ondernemer sneller aan de vraag van de consument en ontstaat er een betere doorstroming van de voorraad.

Reageer op dit artikel