nieuws

Bike Totaal en Biretco laten ondernemers toetsen door Tweewieler Academy

Retailing

Bike Totaal en Biretco laten ondernemers toetsen door Tweewieler Academy

Vanmiddag zetten op de FietsVAK stand van Tweewieler Academy retailorganisaties Bike Totaal en Biretco hun handtekening onder de intentieverklaring leden te laten toetsen door Tweewieler Academy.

 

AMSTERDAM – Vanmiddag zetten op de FietsVAK stand van Tweewieler Academy retailorganisaties Bike Totaal en Biretco hun handtekening onder de intentieverklaring leden te laten toetsen door Tweewieler Academy.

Bike Totaal algemeen directeur Maarten de Vos: “Deelnemers aan de Bike Totaal Sales dag op 5 maart 2012 kunnen zich wederom laten toetsen door de Tweewieler Academy. Tijdens deze dag wordt het kennis en ervaringsniveau van de Bike Totaal ondernemers en het personeel getoetst door het afnemen van BKS (Branche Kwalificatie Structuur) profieltoetsen. Met het resultaat wordt een bedrijfsspecifiek opleidingsplan opgesteld.”

Vorig jaar werden zo’n 260 toetsen afgenomen bij Bike Totaal ondernemers en hun medewerkers. Bike Totaal-leden die zich in 2011 al hebben laten toetsen, kunnen op de Sales dag technische trainingen volgen.

650 toetsen afgenomen bij Biretco-ondernemers

Biretco’s commercieel directeur Willem Veenstra meldt dat gedurende het afgelopen jaar al zo’n 650 toetsen afgenomen bij Biretco ondernemers en hun medewerkers. “We willen deze lijn absoluut doorzetten. Het belang van opleiding en training in onze branche is groot. Doel is het kennisniveau omhoog te brengen. Met deze ondertekening zijn we weer een stap verder om de toetsing voor al onze ondernemers te doen.”

Tot en met Pasen biedt de Tweewieler Academy speciaal voor groepen Bike Totaal- en Biretco-ondernemers trainingen aan als opvolging van de BKS toetsen.

Op de foto v.l.n.r. Ramon Salceda (Tweewieler Academy), Willem Veenstra (Commercieel directeur Biretco), Herme Bruin (Directeur Tweewieler Academy), Maarten de Vos (Directeur Bike Totaal), Wim van Vliet (Tweewieler Academy).

Reageer op dit artikel