nieuws

Bike Totaal breidt dienstverlening uit met Ideal betaalservice

Retailing

Bike Totaal breidt dienstverlening uit met Ideal betaalservice

Bij het doorleveren van fietsen is het voor de Bike Totaal ondernemers nu mogelijk om de door te leveren fiets direct via Ideal te laten betalen. Met deze service wordt onzekerheid over betaling van de door te leveren fiets voorkomen. Wanneer de betaling binnen is, ontvangt de ondernemer een bericht van het Bike Totaal hoofdkantoor en kan de fiets direct doorgeleverd worden aan de betreffende ondernemer.

 

AMERSFOORT – Bij het doorleveren van fietsen is het voor de Bike Totaal ondernemers nu mogelijk om de door te leveren fiets direct via Ideal te laten betalen. Met deze service wordt onzekerheid over betaling van de door te leveren fiets voorkomen. Wanneer de betaling binnen is, ontvangt de ondernemer een bericht van het Bike Totaal hoofdkantoor en kan de fiets direct doorgeleverd worden aan de betreffende ondernemer.

Om de omloopsnelheid bij de Bike Totaal winkels te verbeteren heeft Bike Totaal vorig jaar een online winkelvoorraadsysteem ontwikkeld. Met dit systeem kunnen de ondernemers bij elkaar de actuele fietsvoorraad bekijken, hieruit bestellen of een zoekopdracht plaatsen. Met deze kennis beantwoordt de ondernemer sneller aan de vraag van de consument en ontstaat er een betere doorstroming van de voorraad. Met de voordelige haal- en brengservice wordt de fiets binnen twee dagen bij de ondernemer geleverd.

Reageer op dit artikel