nieuws

Bike Totaal benoemt Paul Burger in Raad van Commissarissen

Retailing

Bike Totaal benoemt Paul Burger in Raad van Commissarissen

Bike Totaal heeft Paul Burger benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen, als opvolger van Peter van den Kommer van AGU. Paul Burger heeft met zijn achtergrond bij achtereenvolgens Etos, Halfords en zijn huidige functie als CEO bij DGN Retail (Doe-het-zelf Groep Nederland) een zeer brede en commerciële retailachtergrond.

 

AMERSFOORT –
Bike Totaal
heeft Paul Burger benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen, als opvolger van Peter van den Kommer van AGU. Paul Burger heeft met zijn achtergrond bij achtereenvolgens Etos, Halfords en zijn huidige functie als CEO bij DGN Retail (Doe-het-zelf Groep Nederland) een zeer brede en commerciële retailachtergrond.

“Voor Bike Totaal is Paul Burger een goede aanwinst voor de Raad van Commissarissen”, aldus directeur Maarten de Vos. Dit jaar werd de Bike Totaal najaarspresentatie in een nieuw jasje gestoken. De ondernemers werden met hun team en gezinsleden uitgenodigd op de Bike Totaal familiedag in Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Bijna 600 ondernemers, medewerkers en gezinsleden bezochten de Bike Totaal familiedag. Tijdens een presentatie werden de plannen en acties voor 2012 onthuld en konden de ondernemers de nieuwe Raleigh collectie en exclusieve modellen voor volgend jaar bekijken.

Reageer op dit artikel