nieuws

Van Ekeris Tweewielers met Koga genomineerd voor Etalage van het Jaar

Retailing

Van Ekeris Tweewielers met Koga genomineerd voor Etalage van het Jaar

De etalage van Van Ekeris Tweewielers in IJsselstein is genomineerd voor de verkiezing Etalage van het Jaar. In de etalage zijn onder andere twee racefietsen van Koga te zien, die op een opvallende manier getoond worden.

IJSSELSTEIN – De etalage van Van Ekeris Tweewielers in IJsselstein is genomineerd voor de verkiezing Etalage van het Jaar. In de etalage zijn onder andere twee racefietsen van Koga te zien, die op een opvallende manier getoond worden.

De etalage van Van Ekeris Tweewielers is ingericht door Stijl Retail Design, dat kans maakt de prijs voor de Etalage van het Jaar in ontvangst te nemen. Voor deze landelijke verkiezing zijn honderden etalages ingeschreven. De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury.

De verkiezing is een initiatief van etaleur Beekwilder en wordt gehouden om het belang van een aantrekkelijke en goed verzorgde etalage te onderstrepen.

Klik hier voor meer informatie over de verkiezing.
 

Reageer op dit artikel