nieuws

Unigarant schenkt tipgeld voor gestolen kunstwerk ‘De Herenfiets’ aan KWF Kankerbestrijding

Retailing

Unigarant schenkt tipgeld voor gestolen kunstwerk ‘De Herenfiets’ aan KWF Kankerbestrijding

Unigarant Verzekeringen heeft geen gouden tip ontvangen die leidde naar het terugvinden van het kunstwerk ‘De Herenfiets’. De fiets bleek ontvreemd voor een ‘ludieke’ actie van de Drentse Fiets4Daagse. De aanbieder van tweewielerverzekeringen heeft daarom besloten de beloning van € 400, uitgeloofd voor het terugvinden van de fiets, te schenken aan KWF Kankerbestrijding.

HOOGEVEEN – Unigarant Verzekeringen heeft geen gouden tip ontvangen die leidde naar het terugvinden van het kunstwerk ‘De Herenfiets’. De fiets bleek ontvreemd voor een ‘ludieke’ actie van de Drentse Fiets4Daagse. De aanbieder van tweewielerverzekeringen heeft daarom besloten de beloning van € 400, uitgeloofd voor het terugvinden van de fiets, te schenken aan KWF Kankerbestrijding.

De grote witte fiets langs de snelweg A28 bij Strand Nulde in Putten werd vorige week gestolen. Langs de A28 had Unigarant afgelopen vrijdag twee grote spandoeken neergezet om te wijzen op de beloning. “Unigarant begrijpt als geen ander hoe vervelend het is wanneer je fiets wordt ontvreemd. Vandaar dat wij € 400 uitloofden voor de gouden tip die zou leiden tot de terugkeer van dit opvallende kunstwerk van 5 meter hoog. Iedereen die meer informatie had kon mailen naar een speciaal emailadres, maar bij de ontvangen mailtjes zat geen gouden tip”, zegt Dirk-Jan Dijkstra, Salesmanager Tweewielers van Unigarant.

Fietsen voor KWF Kankerbestrijding
Op 2 juni viert Unigarant haar 40-jarig jubileum. Op het jubileumfeest gaan medewerkers op twee fietsen op rollerbanks proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor KWF Kankerbestrijding. De € 400 van de beloning is een mooi begin. Unigarant verdubbelt het bij elkaar gefietste bedrag.

 

Reageer op dit artikel