nieuws

Merida catalogus prijkt op homepage Issuu.com

Retailing

Merida catalogus prijkt op homepage Issuu.com

De Internationale Merida catalogus is door het grootste online catalogus- en magazine platform ter wereld Issuu.com uitgekozen om een week lang op de homepage te staan. Daarmee krijgt de catalogus van Merida de voorkeur boven duizenden catalogussen en magazines die op Issuu.com gepubliceerd worden.

DOETINCHEM – De Internationale Merida catalogus is door het grootste online catalogus- en magazine platform ter wereld Issuu.com uitgekozen om een week lang op de homepage te staan. Daarmee krijgt de catalogus van Merida de voorkeur boven duizenden catalogussen en magazines die op Issuu.com gepubliceerd worden.

De Merida catalogus is dan ook veel meer dan alleen een folder met fietsen. Het is een zeer uitgebreide catalogus met interessante informatie over de ontwikkeling, het testen, de eigenschappen en de techniek van alle fietsen. Uiteraard staan alle fietsen ook overzichtelijk gepresenteerd.

Voor de Beneluxmarkt heeft Merida een eigen catalogus. Deze catalogus is natuurlijk ook online te lezen. Klik hier voor de digitale versie.

De Merida catalogus is vanaf 28 mei te bewonderen op de homepage van Issuu.com.

Reageer op dit artikel