nieuws

Merida Benelux overweegt uitleveren van fietsen op zaterdag; wenselijk of niet? Geef uw mening!

Retailing

Merida Benelux overweegt uitleveren van fietsen op zaterdag; wenselijk of niet? Geef uw mening!

Merida Benelux is aan het overwegen om op zaterdag ook fietsen te gaan uitleveren aan haar dealers. Maar de vraag waar directeur Peter Koperdraad in dit verband mee worstelt, is of dealers dit ook willen? Hij en wij leggen u daarom deze vraag graag aan u voor. Reageer dus hieronder want uw mening telt!

APELDOORN – Merida Benelux is aan het overwegen om op zaterdag ook fietsen te gaan uitleveren aan haar dealers. Maar de vraag waar directeur Peter Koperdraad in dit verband mee worstelt, is of dealers dit ook willen? Hij en wij leggen u daarom deze vraag graag aan u voor. Reageer dus hieronder want uw mening telt!

Merida Benelux werkt voor de uitlevering van haar fietsen naar de vakhandel samen met vervoerder JCL in ‘s-Heerenberg. Tijdens een recente bespreking kwam daar naar voren of JCL ook op zaterdag Merida’s en Centurion bikes kan gaan afleveren. Iets waar Peter Koperdraad geen duidelijk beeld van heeft. Om toch te weten te komen hoe de vakhandel hierover denkt, wendde hij zich tot de redactie van Tweewieler.

Deze vraag leeft ook bij andere fietsleveranciers
Omdat wij als Tweewieler redactie ervan uitgaan dat deze vraag ook zou kunnen leven bij diverse andere fietsleveranciers, leggen wij ‘m graag aan u voor. De vraag luidt dus:

Kunnen fietsen bij u ook op zaterdag worden afgeleverd?

Uw antwoorden op deze vraag worden op prijs gesteld. En u hoeft niet alleen met ja of nee te antwoorden. Wilt u uitleggen waarom de zaterdag absoluut ongeschikt is als afleverdag, dan stellen wij (en Peter Koperdraad) uw uitleg op prijs.

Gaat het de verkoop hinderen?
Naast dealers/vakhandelaren nodigen wij ook fietsleveranciers uit te antwoorden op deze vraag. Levert u al jaren ook op zaterdag; laat het ons weten. Bent u als leverancier van mening dat dit echt niet kan en dat we dit ook niet moeten willen omdat het de verkoop bij dealers gaat hinderen; laat het ons ook weten!
 

Reageer op dit artikel