nieuws

Maxim kant en klare eiwitdrank

Retailing

Maxim kant en klare eiwitdrank

Maxim introduceert een nieuwe kant en klare eiwitdrank. De Maxim Recovery Drink heeft een optimale ingrediëntenlijst voor snel herstel: laag in vetten en hoog in eiwitten. Het is de ideale drank voor optimaal herstel na een zware intensieve training of wedstrijd. Het is speciaal ontwikkeld voor degenen die aan kracht- of duursport doen, zoals wielrennen, mountainbiken, hardlopen, triatlon, schaatsen, krachttraining en voetbal.

Maxim introduceert een nieuwe kant en klare eiwitdrank. De Maxim Recovery Drink heeft een optimale ingrediëntenlijst voor snel herstel: laag in vetten en hoog in eiwitten. Het is de ideale drank voor optimaal herstel na een zware intensieve training of wedstrijd. Het is speciaal ontwikkeld voor degenen die aan kracht- of duursport doen, zoals wielrennen, mountainbiken, hardlopen, triatlon, schaatsen, krachttraining en voetbal.

Spieren hebben koolhydraten nodig om de glycogeenvoorraden aan te vullen en ze hebben eiwitten nodig voor onderhoud en groei. Gebruik van Maxim Recovery Drink direct na de wedstrijd of training zal de spierafbraak verminderen en de opbouw van spierweefsel bevorderden. Ook de lage energievoorraden in de spieren zullen sneller aangevuld worden waardoor je snel weer fit bentvoor de volgende training of wedstrijd.

Maxim Recovery Drink is verpakt in een handige hersluitbare verpakking van 250ml. Maxim Recovery Drink bevat bijna geen lactose (lactosegehalte 1,0 g/100 ml) waardoor het ook geschikt is voor lactose intolerante sporters. Maxim Recovery Drink kan ook als tussendoortje gebruikt worden om de dagelijkse eiwitbehoefte aan te vullen.

Consument adviesprijs: € 2,75
 

Reageer op dit artikel