nieuws

Koga ontsnapt aan vuurzee

Retailing

Koga ontsnapt aan vuurzee

Koga is in de nacht van zaterdag op zondag ontsnapt aan een ramp. Het pand naast de Heerenveense fietsfabrikant werd in de as gelegd door een enorme vuurzee. Dankzij professioneel optreden van de groots uitgerukte brandweer is de schade bij Koga beperkt gebleven tot wat gesneuvelde ramen.

HEERENVEEN  –  Koga is in de nacht van zaterdag op zondag ontsnapt aan een ramp. Het pand naast de Heerenveense fietsfabrikant werd in de as gelegd door een enorme vuurzee. Dankzij professioneel optreden van de groots uitgerukte brandweer is de schade bij Koga beperkt gebleven tot wat gesneuvelde ramen.

 "Er zat een engeltje op ons dak" aldus algemeen directeur van Koga Wouter Jager, die een angstige en korte nacht beleefde. "Gelukkig kunnen we maandag gewoon weer aan het werk," aldus een  opgeluchte maar geschrokken Wouter Jager. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

Foto: ANP
 

Reageer op dit artikel