nieuws

10 best gelezen artikelen op Tweewieler.nl: Ron Haker en Accell Group voeren de boventoon

Retailing

10 best gelezen artikelen op Tweewieler.nl: Ron Haker en Accell Group voeren de boventoon

De weblog van Ron Haker blijft onverminderd populair op tweewieler.nl. Ook in de maand april was Ron’s weblog ‘Hoe trekt u de aandacht van de consument’ het meest gelezen artikel op onze website. Opvallend: in de top 10 komen maar liefst drie artikelen voor over de overname van Raleigh door Accell Group.

DOETINCHEM – De weblog van Ron Haker blijft onverminderd populair op tweewieler.nl. Ook in de maand april was Ron’s weblog ‘Hoe trekt u de aandacht van de consument’ het meest gelezen artikel op onze website. Opvallend: in de top 10 komen maar liefst drie artikelen voor over de overname van Raleigh door Accell Group.

Onze vaste columnist Ron Haker was ook over de maand april weer lijstaanvoerder en scoorde de meeste ‘hits’ . Ron vroeg aan u, de tweewielerspecialisten, hoe u de aandacht van de consument weet te trekken. Hoewel het artikel gretig werd gelezen, bleef het aantal reacties beperkt. Kennelijk stelde Ron een vraag waar niet iedereen direct een antwoord op had.

Overname Raleigh door Accell
‘Hot news’ bleek ook de overname van Raleigh door Accell Group. Drie gepubliceerde artikelen over de mogelijke overname, de financiering en – later – de daadwerkelijke overname haalden de top 10. Daaruit valt af te lezen dat de tweewielerspecialist graag op de hoogte blijft van wat er op fabrikantenniveau speelt.

In dat licht bezien is het ook niet vreemd dat het jaarverslag 2011 van Pon goed scoorde. Dat geldt ook voor het faillissement van Electric Move Concept; ook in de tweewielerbranche is slecht nieuws goed voor een groot publiek.

Top 10 best gelezen artikelen april 2012

Foto: ANP
 

Reageer op dit artikel