nieuws

Naafgereedschap van Sturmey-Archer

Retailing

Naafgereedschap van Sturmey-Archer

Sturmey-Archer presenteert een paar nieuwe gereedschappen voor onderhoud en reparatie aan hun naven. De oude gevreesde haaksleutel voor het demonteren of monteren van het binnenwerk is gelukkig verdwenen. Door de nieuwe, gesloten vorm blijft de sleutel beter in de uitsparingen van het binnenwerk zitten. Uitschieten en je hand verwonden, wordt zo voorkomen.

Sturmey-Archer presenteert een paar nieuwe gereedschappen voor onderhoud en reparatie aan hun naven. De oude gevreesde haaksleutel voor het demonteren of monteren van het binnenwerk is gelukkig verdwenen. Door de nieuwe, gesloten vorm blijft de sleutel beter in de uitsparingen van het binnenwerk zitten. Uitschieten en je hand verwonden, wordt zo voorkomen.

De nieuwe serie naafgereedschappen bestaat uit 7 verschillende sleutels. Zo zijn er conussleutels met een stevig handvat in de maten, 14mm, 16mm, en 23mm.

Voor het demonteren en monteren van de versnellingsnaaf binnenwerken is er nu dus een verbeterde versie in de vorm van de HTR145. Deze past op de meest voorkomende SA binnenwerken.

Om de binnenwerken van de S2C tweeversnellingsnaaf en S80 8 versnellingsnaaf te kunnen demonteren en monteren, zijn er nu ook 2 specifieke sleutels leverbaar.
 

Reageer op dit artikel