nieuws

IBS ontvetterbak van Toolspecial.com voor de fietswerkplaats

Retailing

IBS ontvetterbak van Toolspecial.com voor de fietswerkplaats

Voor de werkplaats levert Toolspecial.com een ontvetterbak van het Duitse IBS. De ontvetterbak is geschikt om olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van bijvoorbeeld tandwielen, kettingen, motoren en ga zo maar door in te verwijderen. Toolspecial.com biedt tevens een haal- en brengservice van de speciale reinigingsvloeistof aan.

Voor de werkplaats levert Toolspecial.com een ontvetterbak van het Duitse IBS. De ontvetterbak is geschikt om olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van bijvoorbeeld tandwielen, kettingen, motoren en ga zo maar door in te verwijderen. Toolspecial.com biedt tevens een haal- en brengservice van de speciale reinigingsvloeistof aan.

De ontvetterbak bestaat uit een kwastwastafel, een zelfaanzuigende pomp en tanks voor de vloeistoffen. De constructie is ook geschikt voor zware objecten zoals bromfietsmotorblokken of versnellingsbakken; de grotere reinigers kunnen tot 150 kg dragen.

Vloeistof wordt meerdere malen gebruikt
Het systeem werkt met voetbediening: de gebruiker boent de vuile onderdelen af en houdt tegelijkertijd de voetschakelaar ingedrukt. De vervuilde vloeistof stroomt hierdoor terug in de tank waarna het vuil afzinkt naar de bodem. De pomp zuigt tegelijkertijd schone vloeistof aan vanuit het midden van de tank. De vloeistof wordt zo meerdere malen gebruikt.

Samen met producent IBS biedt Toolspecial.com een haal- en brengservice aan: Toolspecial.com levert de vloeistof op locatie en neemt de gebruikte vloeistof weer mee. IBS verwerkt deze vervuilde reinigingsvloeistof weer tot een nieuw product. Door deze vorm van recycling heeft de werkplaats geen omkijken naar het afvoeren van dit afval.

De IBS onderdelenreiniger is er vanaf € 536,-.
 

Reageer op dit artikel