nieuws

Tweede FietsNED-relatiedag in teken van mobiliteitsoplossingen

Retailing

Tweede FietsNED-relatiedag in teken van mobiliteitsoplossingen

FietsNED heeft afgelopen zaterdag 9 maart voor de tweede keer in haar bestaan de FietsNED-relatiedag gehouden. Rijwielspecialisten die met een van de FietsNED-formules werken en partners die de FietsNED-service inzetten of deze afnemen, ontmoetten elkaar op deze dag.

OOSTERHOUT – FietsNED heeft afgelopen zaterdag 9 maart voor de tweede keer in haar bestaan de FietsNED-relatiedag gehouden. Rijwielspecialisten die met een van de FietsNED-formules werken en partners die de FietsNED-service inzetten of deze afnemen, ontmoetten elkaar op deze dag.

Doelstelling is uitwisseling van kennis en ervaring wat uiteindelijk tot een beter mobiliteitsaanbod moet leiden. Directeur Martin Leemans haakte in zijn openingswoord aan op de zojuist verschenen BOVAG-meerjarenvisie. BOVAG verwacht verschuiving van mobiliteitsproducten naar mobiliteitsoplossingen. Mobiliteit is alleen te garanderen, zo gaf Leemans aan, als de producten in goede conditie worden gehouden. FietsNED wil daarvoor zorgen, en ziet zichzelf namens rijwielspecialisten, als een belangrijke schakel tussen fabrikanten en importeurs enerzijds en gebruikers van tweewielers anderzijds.

Ruim 250 bezoekers
De FietsNED-relatiedag werd gehouden bij Volkswagen-dealer van den Udenhout in Oss, alwaar de werkplaats voor deze gelegenheid omgetoverd was tot een ware ‘beursvloer’. Ruim 250 bezoekers uit alle geledingen van de rijwielbranche en daarbuiten, zorgden voor een levendige, aangename en waardevolle happening. Voor FietsNED staat vast dat de Relatiedag jaarlijks in maart zal terugkeren. “Het is voor iedereen een motiverende aftrap van het nieuwe fietsseizoen,” aldus de directeur van FietsNED.
 

Reageer op dit artikel