nieuws

Shimano technische trainingen succesvol

Retailing

Shimano technische trainingen succesvol

Shimano Benelux, distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires, heeft in februari en maart bijna duizend werknemers van detaillisten door middel van technische trainingen op de hoogte gebracht van de nieuwste Shimano technologieën zoals Di2.

NUNSPEET – Shimano Benelux, distributeur van Shimano fietsonderdelen en -accessoires, heeft in februari en maart bijna duizend werknemers van detaillisten door middel van technische trainingen op de hoogte gebracht van de nieuwste Shimano technologieën zoals Di2.

De 16 workshops zijn gegeven op negen locaties in de Benelux. De praktische onderdelen van de training waren duidelijk te volgen via live camerabeelden op een groot scherm. De reacties van de dealers zijn enthousiast en unaniem positief. Zo verklaarde één van de deelnemers: “Met de kennis die ik op heb gedaan tijdens deze training ben ik nog beter in staat om mijn klanten de best mogelijke service te bieden.”

Na afloop van het evenement gingen de dealers naar huis met veel nieuwe technische kennis, een officieel certificaat en een Di2 raamsticker als zichtbaar bewijs van de opgedane kennis over elektronisch schakelen.

Reageer op dit artikel