nieuws

Rob Beset aan de slag bij Dremefa

Retailing

Rob Beset aan de slag bij Dremefa

Rob Beset, voormalig directeur van Batavus, heeft alweer een nieuwe uitdaging gevonden. Hij is enkele weken geleden aan het werk gegaan als Managing Director bij Dremefa, de bekende leverancier van de Bobike kinderzitjes.

DOESBURG/TAIPEI (TAIWAN) – Rob Beset, voormalig directeur van Batavus, heeft alweer een nieuwe uitdaging gevonden. Hij is enkele weken geleden aan het werk gegaan als Managing Director bij Dremefa, de bekende leverancier van de Bobike kinderzitjes.

Samen met Ronald Scheppink, ook geen onbekende in de fietsindustrie, gaat Beset het merk Bobike klaar maken voor de toekomst.

Afgelopen dinsdag mocht Hans Drexler van Dremefa, samen met z’n nieuwe team Rob Beset en Ronald Scheppink op de Taipei Cycle Show in Taiwan een Taipei Cycle design & innovations award 2012 voor de Bobike Mini City in ontvangst nemen.
 

Reageer op dit artikel