nieuws

Limburgs Mooiste Fietsbeurs is marktplaats voor fietsliefhebbers

Retailing

Limburgs Mooiste Fietsbeurs is marktplaats voor fietsliefhebbers

Limburgs Mooiste Fietsbeurs wordt gehouden op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni op de start- en finishlocatie van Limburgs Mooiste Fietsevenement. Behalve een beurs zijn er toertochten, wedstrijden, een camping en muziek.

LANDGRAAF – Limburgs Mooiste Fietsbeurs wordt gehouden op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni op de start- en finishlocatie van Limburgs Mooiste Fietsevenement. Behalve een beurs zijn er toertochten, wedstrijden, een camping en muziek.

Limburgs Mooiste Fietsbeurs is een breed opgezette beurs waar fietsliefhebbers alles kunnen vinden op het gebied van fietsen, kleding, accessoires, voeding en ga zo maar door. Fietsen kunnen getest worden, er zijn demo’s en clinics en op de vrijdag wordt een KNWU Elite-Beloftewedstrijd verreden.

In 2011 stonden 39 exposanten op Limburgs Mooiste Fietsbeurs, het Fietsevenement trok toen 19.000 deelnemers.
 

Reageer op dit artikel