nieuws

Koppeling WilMar en Gazelle

Retailing

Koppeling WilMar en Gazelle

De koppeling tussen Gazelle en WilMar Retail is gerealiseerd. WilMar Retail is het eerste programma dat zowel de onderdelen als de fietsen van Gazelle kan bestellen, pakbonnen in kan lezen en voorraden bekijken.

DIEREN/DRIEBERGEN- De koppeling tussen Gazelle en WilMar Retail is gerealiseerd. WilMar Retail is het eerste programma dat zowel de onderdelen als de fietsen van Gazelle kan bestellen, pakbonnen in kan lezen en voorraden bekijken.

Door het simpelweg importeren van de pakbon wordt de levering opgevraagd en in één keer verwerkt. Bij de fietsen wordt automatisch frame- en slot-/chipnummer aangevuld wanneer deze beschikbaar zijn. Ook kunnen er vanuit het WilMar Retail programma bestellingen worden geplaatst.

In het WilMar Retail programma worden ook de persoonlijk inkoopprijzen van de dealer getoond zodat deze altijd de exacte prijzen van de fietsen en onderdelen kan zien.

Op tijd voor het seizoen
“Nu het seizoen voor de deur staat is dit weer een belangrijke aanvulling op ons softwarepakket. Gazelle was een leverancier die we erg graag voor het nieuwe seizoen aan ons programma wilden toevoegen en dat is nu gelukt. De dealer bespaart hierdoor weer veel tijd bij het invoeren van fietsen en onderdelen en het voorkomt natuurlijk fouten”, zegt Robbin Biesheuvel van Sure-IT bv.

Gazelle is ook blij met de realisatie van deze koppeling met WilMar Retail. “De ondernemer krijgt steeds minder tijd en dan is iedere minuut tijdswinst meegenomen. We willen met deze koppeling onze dealers dan ook zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Dit is voor ons één van de projecten waarmee wij onze serviceverlening naar onze dealers optimaliseren”, aldus Ronald ter Braak van Koninklijke Gazelle.
 

Reageer op dit artikel