nieuws

Jacobsons viert met Ortlieb 30-jarig jubileum

Retailing

Jacobsons viert met Ortlieb 30-jarig jubileum

Dit jaar viert ORTLIEB haar 30-jarig jubileum en het merk viert dit met een limited editie van de Back-Roller Classic. Deze zet alle continenten plus een aantal landen in de schijnwerpers. Onder het motto ‘Around the world’ biedt ORTLIEB deze Back-Roller Classic in 18 verschillende designs aan, met alle 6 de continenten en 12 geselecteerde landen waaronder Nederland en België.

ALKMAAR – Dit jaar viert ORTLIEB haar 30-jarig jubileum en het merk viert dit met een limited editie van de Back-Roller Classic. Deze zet alle continenten plus een aantal landen in de schijnwerpers. Onder het motto ‘Around the world’ biedt ORTLIEB deze Back-Roller Classic in 18 verschillende designs aan, met alle 6 de continenten en 12 geselecteerde landen waaronder Nederland en België.

De consumentenadviesprijs per enkele tas bedraagt € 55,-. Deze limited editie tassen kunt u per stuk, per set of een veelvoud hiervan exclusief bestellen bij Jacobsons. Daarbij heeft u de vrijheid om sets van twee samen te stellen in allerlei mogelijke combinaties. Bij iedere set die u bestelt, krijgt u een gratis ‘Around the world’ drinkfles. Deze speciale Back Roller actie loopt tot 31 augustus 2012.
ORTLIEB wil haar klanten ook attenderen op de grote jubileum competitie waar trotse eindgebruikers van Ortlieb voor € 30.000,- aan prijzen kunnen winnen door hun eigen Ortlieb reisverhaal te vertellen/ schrijven aan Ortlieb. De te winnen prijzen variëren van Ortliebtassen tot complete fietsen. Deze eindconsument jubileumcompetitie loopt tot 15 augustus 2012.

 

Jacobsons exclusief Benelux-distributeur van Giordana

Verder is Jacobsons sinds begin van dit jaar exclusief distributeur in de Benelux van het Italiaanse kledingmerk Giordana. Jacobsons is gestart met de Giordana wintercollectie van 2012-2013. De voorverkoop van de Giordana collectie is deze week begonnen.
Voor vragen over de voorverkoop of over het merk Giordana kunt u contact opnemen met de binnendienst van Jacobsons.

Reageer op dit artikel