nieuws

Hendrikx 2-wielers wint cheque Unigarant

Retailing

Hendrikx 2-wielers wint cheque Unigarant

Hendrikx 2-wielers uit Buggenum is de winnaar van de Tour de France-actie, die Unigarant organiseerde tijdens de FietsVAK. Vorige week ontvingen Leo en Evelien Hendrikx uit handen van Eric Knuvers, Accountmanager Tweewiel bij Unigarant, de cheque voor een geheel verzorgd weekend naar de Tour de France voor twee personen.

HOOGEVEEN – Hendrikx 2-wielers uit Buggenum is de winnaar van de Tour de France-actie, die Unigarant organiseerde tijdens de FietsVAK. Vorige week ontvingen Leo en Evelien Hendrikx uit handen van Eric Knuvers, Accountmanager Tweewiel bij Unigarant, de cheque voor een geheel verzorgd weekend naar de Tour de France voor twee personen.

Unigarant is sponsor van de wielerploeg 1t4i, voorheen Skil-Shimano, en heeft goede hoop dat de profploeg aan de Tour de France van 2012 mag deelnemen. En uiteraard dat Hendrikx 2-wielers dan getuige mag zijn van een dagzege van de ploeg.

Op de foto overhandigt Eric Knuvers (Accountmanager Tweewiel Unigarant; links op de foto) de cheque aan Leo en Evelien Hendrikx.
 

Reageer op dit artikel