nieuws

Giant, Trek, Pinarello, Cervelo en Cube op BikeFestival 2012

Retailing

Giant, Trek, Pinarello, Cervelo en Cube op BikeFestival 2012

Vijftien fietsmerken zijn vertegenwoordigd tijdens BikeFestival 2012, op 21 en 22 april op de Nedereindse Berg bij Utrecht. Giant, Trek, Pinarello, Cervelo en Cube zijn maar enkele van de vele grote namen.

UTRECHT – Vijftien fietsmerken zijn vertegenwoordigd tijdens BikeFestival 2012, op 21 en 22 april op de Nedereindse Berg bij Utrecht. Giant, Trek, Pinarello, Cervelo en Cube zijn maar enkele van de vele grote namen.

Op BikeFestival kunt u de de volgende merken verwachten: AGU, BeOne, Bianchi, BMC, Campagnolo, Centurion, Cervelo, Continental, Cube, Eddy Merckx, Focus, Ghost, Giant, Merida, Opera, Pinarello, Schindelhauer Bikes, Schwalbe en Trek. Als het met fietsen te maken heeft, vindt u het op BikeFestival 2012. Van een 29-er tot de tijdritfiets van de Rabobank, van Fully tot elektronisch schakelen.

Testen van fietsen staat centraal
Het testen van fietsen is waar het allemaal om draait. Daarnaast worden er heel veel andere activiteiten georganiseerd om naar te kijken of aan mee te doen. Zoals wielerwedstrijden en de Rabo dikke bandenrace. Ook zijn er demonstraties fourcross en downhill op het Bikepark Utrecht. Daarnaast zijn er lezingen, productpresentaties en clinics.

Het bezoeken van het evenement is geheel gratis. Wilt u echter daadwerkelijk fietsen uitproberen dan kost dit € 27,50 voor een hele dag (inclusief koffie, pastalunch, tussendoortjes, fruit en sportdrank). Ook ontvangt elke deelnemer een goody bag t.w.v. minimaal € 100,- met daarin onder andere een waardebon voor de aanschaf van een nieuwe fiets, ter waarde van € 27,50. Inschrijven kan via de website.

Asfalt en MTB-parcours op Nedereindse Berg
De Nedereindse Berg is de thuisbaan van de Utrechtse wielerverenigingen het Stadion en de Volharding, met een asfaltparcours van 2,4 km, een MTB parcours van ruim 3 km en een Bikepark. Hiermee voldoet het aan alle eisen en wensen van zowel de merken als de fietsliefhebbers. Maak kennis met de baan en het MTB parcours middels de video hieronder.

Reageer op dit artikel