nieuws

Gazelle en CycleSoftware realiseren koppeling

Retailing

Gazelle en CycleSoftware realiseren koppeling

De eerder aangekondigde koppeling tussen Gazelle en CycleSoftware is een feit. Het is nu makkelijk om Gazelle fietsen en ook Gazelle onderdelen en accessoires te verwerken in de voorraad.

DIEREN / SINT-MICHIELSGESTEL – De eerder aangekondigde koppeling tussen Gazelle en CycleSoftware is een feit. Het is nu makkelijk om Gazelle fietsen en ook Gazelle onderdelen en accessoires te verwerken in de voorraad.

Door het simpelweg importeren van de pakbon wordt de levering opgevraagd en in één keer verwerkt. Bij de fietsen wordt automatisch frame- en slot/chipnummer aangevuld wanneer deze beschikbaar zijn. Ook kunnen er vanuit CycleSoftware bestellingen worden geplaatst. Dit is nu al mogelijk voor onderdelen en accessoires. Het direct bestellen van fietsen zal op zeer korte termijn volgen.

Minder kans op fouten
“Nu het seizoen voor de deur staat is dit een belangrijke aanvulling op ons softwarepakket. Dit bespaart onze klanten veel tijd met het inboeken van fietsen en onderdelen. Hoe meer koppelingen met leveranciers hoe beter. Iedere koppeling levert niet alleen tijdswinst op, maar geeft ook minder kans op fouten. Een welkome aanvulling en ontwikkeling,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware.

Gazelle zegt blij te zijn met de realisatie van deze koppeling met CycleSoftware. “Nu kunnen onze dealers snel inzicht krijgen in de voorraadpositie van onze modellen,” aldus een woordvoerder. “En natuurlijk ook weer nieuwe Gazelles bestellen. Maar vooral het gebruiksgemak voor onze dealer speelt hierin een belangrijke rol. Door deze koppeling bespaar je gewoon tijd met het invoeren van de fietsen in het systeem. Tijd die weer besteed kan worden in de winkel of in de werkplaats.”
 

Reageer op dit artikel