nieuws

Ex-Odice directeur Ron Hout naar Hebie

Retailing

Ex-Odice directeur Ron Hout naar Hebie

Hebie is zijn team flink aan het uitbreiden. Naast de nieuwkomers Markus Krause (Sales Manager) en Katrin Dröge (Sales/Marketing) in 2011 is de afdeling nu gecompleteerd met Ron Hout (export) en Annika Sudhölter (Sales Assistant).

BIELEFELD (Dsl.) – Hebie is zijn team flink aan het uitbreiden. Naast de nieuwkomers Markus Krause (Sales Manager) en Katrin Dröge (Sales/Marketing) in 2011 is de afdeling nu gecompleteerd met Ron Hout (export) en Annika Sudhölter (Sales Assistant).

Bij de start van het nieuwe seizoen heeft Hebie het geluk gehad om Ron Hout als exportmanager te contracteren. ‘Deze professional in de branche, heeft met name in Nederland een uitstekende reputatie,’ aldus het persbericht. ‘Met deze expertise heeft hij, na vele jaren werkzaam te zijn geweest onder meer bij de Accell Group en Union, groothandel Odice opgebouwd. Bij Hebie zal hij zijn enorme ervaring rechtstreeks inbrengen in de bedrijfsvoering, en zal tevens 50% van zijn tijd besteden aan klantbezoek, voornamelijk in de Benelux.’

Behalve Ron Hout, is het Hebie team ook uitgebreid met een centraal aanspreekpunt op kantoor voor de verkoop. Dit wordt vanaf 1 januari 2012 ingevuld door Annika Sudhölter.
 

Reageer op dit artikel